Ma egy éve, hogy a családaink és barátaink előtt fogadalmat tettünk, hogy örökké boldogítani fogjuk egymást. Az előkészületek január végén kezdődtek és még az esküvő napjának hajnalán is táncot gyakoroltunk. Ez olyan tipikusan ránk jellemző, hogy mindent az utolsó pillanatra hagyunk. Többek között ezt a videót is egy évig érleltük. Reméljük, hogy vidám perceket szerzünk a megosztásával.

A mi esküvőnk from Lakesidemoments on Vimeo.

Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de mi egy nagyon szuper esküvőként tartjuk számon a miénket és most már jobban el tudjuk képzelni azoknak a pároknak a lelkiállapotát, akik felkérnek minket az esküvőjük fotózására/videózására. Mert úgy érzed, hogy még egy pár nap rákeszülés jól jött volna.

Nálunk ez fokozottan jelen volt, mivel a dekoráció nagy részét magunk csináltuk. Majdnem száz kis repülőt hajtogattunk, meghívót gyártottunk, virágokat gyömöszöltünk a szűk szájú vázákba...

Az általunk megálmodott vintage jellegű dekoráció másik felét Kurucz Mariann vállalta.

A helyszínt először nem Budapesten képzeltük el, hanem Balatincsicsón, de utólag remek választás volt a Hármashatár-hegyi Hangár és a szállást adó Rotter Lajos túristaház. A Hangárban a Reneszánsz Lakoma főszakácsa által ajánlott ételek kerültek terítékre és rengeteg család által készített házi sütemény, praliné... Fontosnak tartottuk, hogy a város zajától messze, természetközeli helyen legyen a szertartás is, így a fenyőfák között mondtuk ki a boldogító igent és tettünk fogadalmat, amit sikeresen nem bömböltünk végig.

Azt mondhatjuk, hogy az időjárás kegyes volt hozzánk, mert még aznap reggel is esett az eső. Délutánra már picit kisütött a nap, de így is sokan dideregtünk. Az enyhébb idő viszont arányosan megnövelte a pálinkafogyasztást és jókedvet, ami lehet, hogy 40 fokban nem lett volna garantált. A menyasszonyi ruhához (JJsHouse) nem volt boleró, kabátka tervezve, hiszen a nyár közepén ki gondol ilyesmire, így jobb híján maradt a bőrdzseki a kreatív fotózásra. Gergő öltönyét egy fél tucat öltönyház bejárása után találtuk meg (Lavard) és egy rendkívül hozzáértő szabó tökéletesítette. De ez se volt kalandoktól mentes. Mikor már félúton voltunk az igazíttatásra, akkor konstatáltuk, hogy az öltöny otthon maradt, így a budapesti csúcsforgalom közepén ingáztunk ide-oda.

A jó hangulatról Borbás Viktor ceremóniamester gondoskodott, akinek azóta is imába foglaljuk a nevét. Hihetetlenül jól szervezett le mindent az összes szolgáltatóval és remek bulit csinált az Ifyoupár nevű Dj párossal. Figyelmessége és kreativitása páratlan.

...és amikor akasztják a hóhért.

Rengeteget agyaltunk fotó / videó ügyben, de szerencsére rátaláltunk a Mariage nevű párosra. Ők készítették el a jegyesfotózás alkalmával a kisfilmet és az esküvőnkön is ők álltak a kamerák mögött. Biztos okoztunk nekik némi fejfájást, mert amiről azt gondoltuk, hogy tök jó lenne a videóban, az visszanézve túl személyes volt, ezért pár korrekciót kértünk, de készséggel segítettek mindenben.

Az egy év sok változást hozott az életünkbe és most már nem repülőket, hanem babaruhákat hajtogatunk.